INFORMÁCIÓ

Nyomtatóbarát változatLevélben küldésPDF változat

 

Aktuális információk a szennyvízcsatorna hálózat építésével kapcsolatban!

Építés közben felmerülő kérdéseiket feltehetik helyszíni projektirodánkban (Fő út 53.) minden hónap első és harmadik szerdáján, 15.00-17.00 között.

 

                                                                                                     

KEHOP-2.2.2-15-2015-00013 azonosítószámú projekt keretében, Jászkarajenő, valamint Törökszentmiklós településeken megvalósítandó szennyvíztisztító telep és csatornahálózat fejlesztési feladatain

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!


Örömmel értesítjük Önöket, hogy a KEHOP-2.2.2-15-2015-00013 azonosítószámú projekt keretében, községünkben szennyvíztisztító telep és csatornahálózat építési beruházás indul.

Építtető:       JÁSZKARAJENŐ Község Önkormányzata
                     2746 Jászkarajenő, Rákóczi utca 16.
Vállalkozó:  STRABAG Építőipari Zrt.
                    1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. (Infopark D Épület)

Építés várható kezdése: 2017. október vége

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kivitelezés megkezdése előtt az érintett közterületekről és ingatlanokról fénykép- és videó felvételes állapotfelmérést készít a Vállalkozó a későbbi viták elkerülésének érdekében.
A munkálatok ideje alatt sajnos forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk és előfordulhat, hogy nem tudnak néhány napig beállni gépkocsival a saját ingatlanukra. Az okoztt kellemetlenségekért előre is elnézésüket kérjük! A munkaterület átadása a helyszín végleges helyreállításával fejeződik be, ami eltérhet a csatorna kiépítésének idejétől. A megépült bekötéseket használatba venni csak az Önkormányzat külön értesítése után lehetséges. Az építkezés ideje alatt a tisztítónyílásokba bármiféle anyagot beleengedni szigorúan tilos!
Fontos információ, hogy a házi szennyvízbekötő csatorna lakótelkükre, a telekhatártól 1 méterre történő beállásának a helyét az esetek túlnyomó többségében- kivéve, ha ezt speciális műszaki okok nem teszik lehetővé- Önök megválaszthatják, amit az építés megkezdése előtt egyeztetett formanyomtatvány kitöltésével és aláírásával hagynak jóvá.
Az induló beruházásról, a várható forgalomkorlátozásokról, a házi bekötő csatorna elhelyezéséről és a nyomtatvány kitöltésével kapcsolatban kollégáink megkeresik Önöket.
Építés közben felmerülő kérdéseiket feltehetik helyszíni projektirodánkban (Fő út 53.) minden hónap első és harmadik szerdáján, 15.00-17.00 között.

A munkálatok ideje alatt megértésüket és türelmüket kérjük!

 

 

TISZTELT KARAIAK!
Örömmel értesítjük a lakosságot, hogy a régóta várt szennyvíz beruházás elkezdődik.
Úgy gondolom, hogy a jó hírek közül a legfontosabb az, hogy magánszemélyeknek a kommunális szennyvíz bekötés a telekhatárig ingyenes. További lényeges információ, hogy a közutak sem hosszában, sem keresztben nem lesznek felbontva, a vezetékek az úttest mellett lesznek elhelyezve.
Az, hogy az egyes utcákban melyik oldalon halad a vezeték, a földben lévő többi közműtől függ, erről útbejárással mindenkit értesítünk.
Az útfelbontás elkerülésének az „ára”, hogy néhol nem lesz elkerülhető a virágok, cserjék, fák kivágása, de erről is előre egyeztetni fogunk, viszont ehhez kérjük a lakosság segítségét, megértését.
A beruházás szakaszonkénti ütemezéssel fog megvalósulni.
A falunk életében ez az eddigi legnagyobb és legfontosabb beruházás. Óriási munka és óriási fejlődés, ennek megfelelően kisebb-nagyobb akadályokkal, közlekedési problémákkal járhat, ezért kérem a Tisztelt Lakosság megértését, türelmét az elkövetkezendő időszakban.
 

Tisztelettel:
                                          Palya István Kálmán sk.
                                                                                                       polgármester

További információért Klikk a csatolmányokra!